Velkommen til klinikkens nye hjemmeside

Læge Katrine Rasmussen
Til uddannelseslæger

Informationer til uddannelseslægerne

Kære kommende uddannelseslæger i Lægeklinikken. På denne side finder I vores velkomstmateriale. Vi ønsker alle vores uddannelses læger velkommen i klinikken

 

Praksisbeskrivelse for klinikken

Lægeklinikken deltager i uddannelsen af læger; både i den kliniske basisuddannelse (KBU) og i speciallægeuddannelses af almen praktiserende læger.

Vi prioriterer tutorlægefunktionen i vores daglige hverdag, da vi mener, at tilstedeværelsen af uddannelseslæger i Lægeklinikken er med til at holde os fagligt opdateret og konstant få os til at reflektere over vores arbejdsgange og tilgangen til patienterne. Vi ønsker derfor den faglige udfordring og arbejdsglæde, som uddannelseslægernes tilstedeværelse i Lægehuset kan bidrage os.

Lægeklinikken har eksisteret siden 1. september 2014 og er en solopraksis i samarbejdspraksis. I klinikken er 1 læge: Katrine Rasmussen, 1 sekretær Tina Frandsen og 2 sygeplejersker: Sanne Sørensen og Inge Hansen.

Vi holder til i Torvebyen 2, beliggende på 1. sal med elevator adgang. Der er ca 450 m2 som deles med anden sololæge Tina Hald.

 

I lægeklinikken prioriterer vi:

 • Højt fagligt niveau
 • God service og patientkontakt
 • Konstant faglig opdatering; både personligt og for Lægeklinikken
 • En sjov hverdag med et godt arbejdsmiljø

 

Vi tilbyder vores uddannelseslæger:

 • Daglig supervision ½ time hver dag
 • Fokus på dine uddannelsesmål, – og understøtter gerne højere ambitioner
 • Fastlagte vejledersamtaler og kompetencevurderinger
 • Egen fuldt udstyret konsultationslokale
 • Nem og hurtig adgang til ”ad hoc” supervision

 

Forventninger til vores uddannelseslæger:

 • Du har lyst til at være en del af lægeklinikken både fagligt og socialt
 • Bidrager til læringsdeling med os/udvikling af lægehuset
 • Tager ansvar for egen læring; herunder møder velforberedt og selv er med til at opstille mål for deres daglige læring og din personlige uddannelses plan
 • Har lyst til at have en sjov hverdag/arbejdsdag

 

Dagsprogrammet i Lægehuset er typisk:

Kl. 08.00 – 09.00:             Telefontid. Uddannelseslægen deltager i telefonkonsultationen. Kl. 09.00 – 09.30:             Planlagte konsultationer KL 09.30 – 09.45:             Kaffepause Kl. 11.00 – 12.00:             Akutte tider Kl. 12.00 – 12.30:            supervision Kl. 12.30 – 13.00:             Fælles frokost Kl. 13.00 – 15.00:             Planlagte konsultationer Kl. 15.00 – 15.30             Opsamling

 

Hver mandag fra klokken 13.00 – 13.30 er der ugemøde. Her mødes alle i klinikken til snak/gennemgang af problemstillinger, undervisning etc.

Inden du som uddannelseslæge skal starte hos os, vil du modtage et velkomstbrev. Inden dit klinikophold opfordrer vi dig til at komme til forbi en dag til frokost. Så vi alle kan hilse på hinanden. Under dit besøg vil vi også kunne få nogle praktiske detaljer på plads, såsom arbejdstid, ferieønsker, kursusplanlægning mm. Ring til os i god tid og aftal dette.

Når du møder den første dag, vil du desuden for udleveret et uddannelsesprogram for dit ophold hos os.

Vi glæder os rigtig meget til at have DIG som uddannelseslæge i vores lægehus

 

Klinik adresse: Lægeklinikken Katrine Rasmussen, Torvebyen 2, 4600 Køge

Tlf. 5663 0708

katrine@katrinerasmussen.dk